Beoordelingen van Pita Queen Amsterdam

Recente recensies van Pita Queen Amsterdam

5 sterren na 48 reviews

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker , aanrader alle 3’ waren lekker

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

What beautiful food!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eet ik altijd super lekker hier maar ditmaal was de tonijn muf, leek wel alsof ‘ie niet meer goed was. En de peking duck pita was maar half gevuld.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk verse ingrediënten in mijn pita broodje.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoveel smaak! wij hadden tiger garnaken de falaffel al voor de 2de keer zo lekker. alleen jammer dat een volkoren pita een meerprijs van 1 euro heeft, verder alles top top top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt gewoon heerlijk!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mega lekkere pitas en hele vriendelijke mensen! Zeker een aanrader!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salade, meest verse sap en opkrikkende koffie!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader, high quality, vol van smaak.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijke kokos-pompoensoep! En de collectie mini pita's is geweldig, alle pita's zijn met zoveel zorg samengesteld en allemaal heel lekker. Echt een aanrader!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevulde pita en lekkere soep met verse ingrediënten. Alleen de pita die bij de soep zat was een beetje hard, maar dat viel in het niet bij de kwaliteit van de rest, heerlijk gegeten! En de snelle bezorging was ook fijn

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Delish!!!!!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pita's! Tonijn salade ook lekker. Leuk concept. Voor herhaling vatbaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch met gasten: pita's en salades. De porties waren overvloedig dus nog veel over. Meer dan verwacht. Doen we zeker nog vaker over. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pita falafel en salade smashed avocado besteld. Goede versheid en kwaliteit van eten. Vrolijke gastvrouw. Helemaal tevreden!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, kwalitatief en creatief.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk goedzo manne eindelijk iets leuks in de buurt

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de klein pita’s om uit te proberen. Ze waren heerlijk. Allemaal verschillend nu weet ik welke ik de volgende keer kies als grote. We hadden ook de falafel salade. Die was ook erg lekker en een goede maaltijd portie. Voor herhaling vatbaar!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere’s pita’s, heerlijke opties! Goede prijs. Vriendelijke mensen. Echte aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegete

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste!!!! Gezond ipv vette troep.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, gezond en een ideale prijs!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Next level pita’s en de soep was ook verrukkelijk

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Next level food!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pita's ooit :)

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! goede service!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, ga de volgende keer de andere items op het menu proberen :)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

smakelijk eten en ook tamelijk gezond volgens mij. aanwinst in oost. volkoren pita BBQ kip goedgekeurd door de kinderen, pita tonijn door mijn man, Fatima's fingers door iedereen, warm maaltje BBQ kip door de kinderen, maaltje zee door mijn man en maaltje gegrilde groente door mij. allemaal positief. Paddestoelenrijst en kruidencouscous erbij is ook smakelijk. De kaart is dus verkend en goed bevonden. Succes jongens!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pita's, soep en heerlijke salade! Voor een avondmaal moet je naast de pita zeker wat andere dingen bestellen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, fris en vers. Aanrader!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren oké. De ingrediënten zijn niet goed verdeeld over het broodje dus je begint met kip en halverwege heb je alleen nog maar sla op een broodje. Daarnaast smaakt de bbq chicken niet naar bbq. Plus ik had aangegeven dat ik om 19:00 uur mijn bestelling wou ontvangen en toen waren ze er om 18:35.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Aanrader!! Heerlijk gegeten!!